Wanneer:
24 oktober 2019 @ 15:00 – 16:30
2019-10-24T15:00:00+02:00
2019-10-24T16:30:00+02:00
Waar:
boederij de Stakenboer
Burg. Wallerstraat 115
Oldenzaal

pandorastar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pandorastar klankbad

Een heel bijzondere diepe trance ervaringen. Je ligt in een piramide onder de Pandorastarlamp en wordt omringd door de klanken en trillingen van gongs, klankschalen en ballastsnaar. Het helende klankbad wordt verzorgd door Jan van den Bergh, als gongmaster bedreven in het bespelen van gongs en klankschalen.

De Pandorastar gebruikt knipperend licht om de hersengolf activiteit van je hersenen op een zachte wijze naar een meer ontspannen en gunstige toestand te brengen (alpha, theta en gamma hersengolven)  Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals balanceren van emoties, het vergroten van het zelf genezend vermogen van je lichaam, ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie. Dit speciale klankbad met de Pandorastar is voor iedereen toegankelijk en is onder begeleiding van René Onstenk.

Voor wie?

Dit speciale klankbad met de Pandorastar is voor iedereen toegankelijk en is onder begeleiding van René Onstenk. De middag sessie is voor mensen die het voor het eerst willen uitproberen, de sessie gaat niet zo diep en is voor iedereen te doen. De avond sessie is voor mensen die het al eens gedaan hebben en een diepere ervaring willen en voor beginners die zich zelf kennen. Bij deze sessie gaan we wat dieper en is trance reizen mogelijk.

Informatie

Tijd: 15:00 uur – 14:30 uur deur open..

Wil je ook de bijzondere Pandorastar, ook wel de Deep Trance Meditation Machine genoemd, in combinatie met klank ervaren op 2 november a.s.? Meld je dan z.s.m. mogelijk aan, er is plaats voor max. 14 personen.

Of deze sessie voor je geschikt is, er zijn enkele beperkingen, kun je zien door het intakeformulier in te vullen: www.heldereklanken.nl/intake

Dit formulier breng je op 2 november mee. Bij twijfel neem gerust even contact met René Onstenk: info@reneonstenk.nl

Datum: zaterdag 2 november 2019

Locatie: Burgemeester Wallerstraat 115, 7574 AL Oldenzaal

Prijs: 45,00 inclusief thee

Meenemen: er zijn matjes aanwezig neem je eigen deken/kussen/extra sokken mee

Aanmelden: www.heldereklanken.nl/aanmelden

Meer info: 0541-536063

www.heldereklanken.nlwww.reneonstenk.nl

www.pandorastar.co.uk – www.reneonstenk.nl/pandorastar

www.heldereklanken.nl/pandora-Rene (video opname door René)