Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage begint met een informatief voorgesprek en daarna ga je gekleed op een massagetafel liggen en worden de klankschalen op en rond je lichaam geplaatst waardoor de trillingen diep in je lichaam kunnen gaan.  Hierdoor wordt elke cel als het ware gemasseerd. Door de veelvoud aan klanken kunnen lichaam en geest tot een diepe ontspanning komen. Door de diepe ontspanning geef je je lichaam toestemming om spanningen los te laten en/of emoties naar boven te laten komen. Gevoelens van zekerheid en geborgenheid komen op – ideale voorwaarden voor regeneratie, bevordering van de gezondheid, voor probleemoplossing en leren. Het bevordert het zelf helend vermogen van het lichaam.

Tijdens de massage wordt er niet gesproken om te bevorderen dat je helemaal bij jezelf kunt blijven.. Opkomende gevoelens, lichamelijk of geestelijk, mogen uiteraard wel aangegeven worden.

Na de klankschaalmassage

Een afsluitend nagesprek geeft je de mogelijkheid, je ervaringen te delen. Zo worden waardevolle ervaringen uit de klankontspanning bewust en kunnen aandachtspunten voor de volgende behandeling worden besproken en genoteerd. Bij specifieke vragen kan bij een volgende klankschaalmassage hierop ingespeeld worden.

Indien er tijdens de dagen na de massage behoefte is om iets over je ervaringen te delen kun je altijd mailen of bellen.

Hoe lang duurt een klankmassage?

De klankschaalmassage duurt een uur: ca. 10 voorgesprek,  ca. 25 minuten lig je op je buik, daarna ca. 15 lig je op je rug en tenslotte onder het genot van een kopje kruidenthee nog 10 minuten napraten.

Kosten

Tot eind 2018 € 35,- per keer. 5 keer voor € 150,-